Ringbaan Oost 401 - 5014 GH Tilburg
Liefdevolthuislogo

Samen vóór een liefdevol thuis!

Sinds kort is ons kantoor aangesloten bij Samen vóór een liefdevol thuis. Zo steunen wij het initiatief van Anita Wix om samen het verschil te maken tegen huiselijk geweld.

Jaarlijks worden tenminste 200.000 personen slachtoffer van huiselijk geweld. Dit kan gaan om fysiek, seksueel en psychisch geweld. In 20% van de gevallen gaat het om structureel geweld dat maandelijks, wekelijks of dagelijks voorkomt.

Bevind jij je in een situatie met huiselijk geweld? Neem dan contact op met Samen vóór een liefdevol thuis. Deze ervaringsprofessionals helpen je om de situatie te verhelderen en gaan samen met het jou aan de slag. Zo kan uit de situatie gestapt worden en gestart worden met het herstel.

Meer informatie over dit initiatief vind je op www.eenliefdevolthuis.nl

Ben je werkgever?

Voor de prijs van een kop koffie steun je het initiatief! Doneer 2 euro per personeelslid per jaar en deel het symbool op je website, pand en social media.
Alle organisaties en bedrijven die zich bij dit initiatief aansluiten zorgen ervoor dat dit onderwerp bespreekbaar wordt, we helpen collega’s en klanten die slachtoffer zijn van huiselijk geweld!
https://youtu.be/EvLIcetlDF4