Ringbaan Oost 401 - 5014 GH Tilburg
verzekeringsadviseur

Het belang van een verzekeringsadviseur

Een onafhankelijke verzekeringsadviseur komt op voor de belangen van de verzekerde. Ze geven advies op maat en zoeken het product dat het beste aansluit op jouw wensen.

De verzekeringsadviseur verdiept zich eerst in jouw situatie, voordat er een advies wordt uitgebracht. Samen met jou wordt besproken welke risico’s je wilt verzekeren en welke risico’s je zelf wilt en kunt dragen. Aan de hand van deze inventarisatie wordt een advies uitgebracht en ontvang je alle informatie over de betreffende verzekeringen. Ook wordt er gezorgd dat je niet over verzekerd of dubbel verzekerd bent.

Zodra de verzekeringen zijn afgesloten blijft de adviseur nog steeds betrokken bij de verzekeringen. Regelmatig worden de verzekeringen gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze blijven passen bij jouw situatie. Polisvoorwaarden kunnen wijzigen, maar ook jouw situatie kan veranderen. Neem bij veranderingen in je situatie contact op met de verzekeringsadviseur, zodat je kunt bespreken of er aanpassingen in de verzekeringen nodig zijn.

Daarnaast ontzorgt een adviseur je bij schade. Deze is de contactpersoon tussen jou en de verzekeringsmaatschappij en zorgt ervoor dat de schade persoonlijk en vlot wordt afgehandeld.

Natuurlijk kun je zelf online je verzekeringen afsluiten, in een paar minuten heb je de betreffende verzekeringen afgesloten. En ook schades meld je online, maar dan zie je pas wat je eigenlijk hebt afgesloten. Wellicht past de verzekering toch niet zo goed bij jouw situatie als je vooraf dacht en wordt de schade helemaal niet vergoed.

 

Een verzekeringsadviseur is van grote waarde!

We zijn de ogen en oren van de verzekerde, maar ook van de verzekeringsmaatschappij. We bieden oplossingen om financiële zorgen weg te nemen en zekerheid te bieden. Bij ons staat jouw belang centraal!